28 Şubat 2013 Perşembe

Burn4Free CD and DVD 5.4 Gezginler indir


Burn4Free CD and DVD programı sayesinde ücretsiz olarak CD/DVD yazabilirsiniz.
Burn4Free CD and DVD WAV, WMA, MP3, OGG, FLAC, WavPack, ve CDA gibi dosya biçimlerini desteklemektedir. Bunun yanında 3000 den fazla CD/DVD yazıcı ile uyumludur. Burn4Free CD and DVD çift katmanlı DVD, CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD R, DVD-RW, DVD RW ve DVD-RAM (SCSI, IDE, EIDE ve USB 1.0 ve 2.0) gibi sürücüleride desteklemektedir.

CCleaner Gezginler indir


cc
CCleaner (Crap Cleaner); kullanılmayan ve gereksiz olan dosyaları sisteminizden temizleyerek daha hızlı bir sistem haline dönüşmesini sağlıyan ve sabit disk alanınızın arttırmanıza olanak veren sistemi en iyi duruma getiren bir yazılımdır.Program; Windows, Internet Explorer ve diğer üçüncü parti uygulamaların geride bıraktığı dosyaları sisteminizden temizler.

CCleaner İndir

27 Şubat 2013 Çarşamba

FrostWire Gezginler indir


frostwire
FrostWire ; limewire altyapısına sahip bir Gnutella P2P ( Kişiden Kişiye ) yazılımıdır. Tamamiyle ücretsiz ve açık kod kaynaklıdır. iTunes, BitTorrent, Proxy desteği bulunmaktadır.Mac OS kullanan bir bilgisayara indirmek istiyorsanız buraya tıklayın.

SmartFTP Gezginler indir


smartftp
SmartFTP ; yerel bilgisayarınız ile internette bulunan bir sunucu arasında dosya transferine olanak sunan bir FTP yazılımıdır. Sahip olduğu pek çok kullanımı kolay ve gelişmiş özellikler ile SmartFTP onu aynı zamanda güçlü bir iş aracı haline getiren güvenli, sağlam ve etkili dosya transferi sağlamaktadır.
SmartFTP’nin kullanım alanları:
  • Web sitelerinin dosyalarının yüklenmesi
  • Grafik, belge, film ve müzik dosyalarının sunucuya transferi
  • Dostlarınız ve iş arkadaşlarınızla dosya paylaşımı
  • Yerel ve uzakta bulunan dosyaların yedeklenmesi

Recuva Gezginler indir


recuva
Recuva bilgisayarınızdan, dijital kameranızdan ya da mp3 çalarınızdan herhangi bir nedenle silinmiş olan dosyalarınızı kurtarmanıza yarıyan küçük ve ücretsiz bir programdır.
Yanlışlıkla sildiğiniz, virüsler nedeniyle silinmiş ya da herhangi bir nedenle silinmiş dosyalarınızı sadece program ile aratarak geri getirebiliyorsunuz. Basit kurulumu,ve kolay kullanımı ile harika bir dosya kurtarma programı olan Recuva CCLeaner tarafından geliştirilmiş.

26 Şubat 2013 Salı

VueScan Gezginler indir


VueScan ile tarayıcınızın en iyi performansta çalışmasını sağlayabilirsiniz.
VueScan tarayıcıların doğru renk dengesine sahip çıktılar yaratmasını sağlayan bir tarayıcı programıdır. Tarayıcı programı olan VueScan sisteminizde değişiklik olmadan diğer tarama yazılımlarının çalışmasına engel olacak hiç bir şey yüklemez. Kullanım kolaylığı ve silik renkleri canlandırma, toplu tarama gibi özellikleride mevcuttur.

Daemon Tools Lite Gezginler indir


daemontools
DAEMON Tools Lite ; bu yazılım ile bilgisayarınızda 4 e yakın sanal sürücü oluşturabilir ve istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. CD ve Dvd olmadan çalışmayan oyunlarınızı Daemon Tools ile yaratacağınız sanal disk sayesinde bu sorunu ortadan kaldırmış olursunuz.
DAEMON Tolls Lite programı .iso, .bin, cue sheet dosyaları, clone cd, nero, blindwrite vb. dosya biçimlerini desteklemektedir.

25 Şubat 2013 Pazartesi

Orbit Downloader Gezginler indir


orbit
Orbit Downloader ; indirme yöneticileri arasında en başarılı olanlarındandır %500 daha hızlı indirebileceğiniz idda ediliyor.
Orbit Downloader aynı zamanda hafif, hızlı ve Rapidshare desteğine sahiptir. Bu yazılım ile internet üzerindeki video/müzik dosyalarını ve myspace, youtube, imeem, pandora  ve  rapidshare sayfalarındaki dosyalarıda indirebilmenizi sağlıyacakdır.

VLC Media Player 2.0.1 Geginler indir


vlc
VLC Media Player ; ( VLC Player ) filmleri sorunsuz bir şekilde izlemenize ve müzikleri de yüksek kaliteli olarak dinlemenize yardımcı olabilecek ücretsiz bir media player yazılımıdır. Mpeg-1, Mpeg-2, Mpeg-4,  X264, Mp3, Ogg ses ve video dosyalarının dışında Dvd, Vcd ve çeşitli çevrimiçi yayınları yürütmenize olanak tanıyan oldukça kullanışlı bir çoklu ortam oynatıcısıdır.
VLC Media Player tamamen Türkçe menülere sahip bir programdır ve MPEG (ES,PS,TS,PVA,MP3), AVI, ASF / WMV / WMA, MP4 / MOV / 3GP, OGG / OGM / Annodex, Matroska (MKV), Real, WAV (incuding DTS), Raw Audio: DTS, AAC, AC3/A52, Raw DV, FLAC, FLV (Flash), MXF, Nut, Standard MIDI / SMF, Creative Voice gibi video formatlarını desteklemektedir.

24 Şubat 2013 Pazar

Norton Antivirus 2012 Türkçe Gezinler indir


Norton Antivirüs, bilgisayarınıza bulaşmaya çalışan virüsleri, casus yazılımları, bot’ları ve diğer tehditleri hızlı bir şekilde engelller…ve daha hızlı ve daha kısa taramalar için Norton Insight Network’ü kullanmaktadır.

VideoInspector 2.3.0.126 Gezginler indir


VideoInspector, bazı video ve film  dosyalarının bilgisayarınızda neden çalışmadığını (ses var görüntü yok, görüntü var ses yok) bulmanıza yardımcı olan bedava bir program.
Problemli videoyu açtığınızda  analiz ederek, eksik codec’leri gösterir ve bu codec’leri indireceğiniz sayfaları gösterir.

VideoInspector aynı zamanda sisteminizde bulunan codec’leri de listeler ve video dosyalarınızı CD/DVD’ye yazabilir (Copy To programının yüklü olması gerekir). Program, video hakkındaki bilgileri metin dosyası veya HTML dosyasına kaydedebilir.
VideoInspector 12 farklı dilde kullanılabiliyor ve çevrimiçi yardımından da faydalanılabiliyor.

23 Şubat 2013 Cumartesi

ICQ Türkçe 7.4.4561 Gezginler indir


icq
ICQ ; tüm iletişim platformları arasında hızlı ve basit etkileşim sağlayan kullanıcılara yenilikçi bir iletişim deneyimi sunan anlık mesajlaşma yazılımıdır. ICQ 6.5, günümüzde mevcut olan tüm dijital ve mobil iletişim programların özelliklerini tek bir ileti penceresinde sorunsuz bir şekilde biraraya getirmiştir.
  • Daha çabuk mesajlaşma
  • Grup mesajlaşma
  • Okunmamış mesajlara hızlı erişim
  • Gelişmiş arama özellikleri

PCBoost Gezginler indir


PCBoots, Windows’a ince ayar çekerek bilgisayar performansını arttıran bir programdır.PCBoost, çalışan programları sürekli olarak takip eder ve daha fazla işlemciye (CPU) ihtiyaç duyan programlara öncelik vererek programların çok daha hızlı çalışmasını sağlar.

Minecraft Snapshot 13w05a

Çok bir yenilik yok aslına bakılırsa videoda görüceksiniz.Buglar düzeltilmiş.Redstone yenilikleri devam ediyor hala.İyi seyirler.

Client:http://assets.minecraft.net/13w05a/minecraft.jar 
Server:http://assets.minecraft.net/13w05a/minecraft_server.jar

Minecraft İtem kodları


Oyundayken T herfine basıp itemstack itemkodu'nu yazın entıra basın  envanter istediğiniz itemle dolacaktır 

22 Şubat 2013 Cuma

Windows 7 Ultimate (Türkçe) 64 - 32 Bit Crack indir




Merhaba arkadaşlar bugün sizinle Windows 7 Ultimate orjinal sürümü paylaşacağım. Windows 7 sizinde bildiğiniz gibi artık xp’i geride bırakmış ve herkes tarafından beğenilen ve en çok kullanılan bir işletim sistemi olmuştur. Yaklaşık 3 gb boyutunda olan bu sistem sp1 sürümüdür. Windows 7 diğer işletim sistemlerinin aksine 15 dakika gibi kısa bir sürede yüklenmektedir. Üstelik yükledikten sonra driverleri sizin yüklemeniz gerekmiyor eğer internet bağlantınız mevcutsa windows 7 kendisi internet aracılığı ile buluyor ve yüklüyor.
WİNDOWS 7 İLE GELEN YENİLİKLER
Geliştirilmiş görev çubuğu
Windows 7′de, herhangi bir programı erişilebilir kılmak için tek tıklama ile görev çubuğuna sabitleyebilir ve görev çubuğundaki simgeleri yalnızca tıklayıp sürükleyerek yeniden düzenleyebilirsiniz.
Atlama Listeleri
Bu özellik, son zamanlarda üzerinde çalıştığınız dosyalara ulaşmanızı kolaylaştıran kullanışlı bir yoldur. En son kullandığınız dosyaları görmek için, görev çubuğunuzdaki simgeyi sağ tıklamanız yeterlidir. Örneğin Word simgesini sağ tıklayarak, en son kullandığınız Word belgelerini görebilirsiniz. Ayrıca her zaman elinizin altında olmasını istediğiniz başka dosyalar varsa, bu dosyaları görünmeleri için Atlama Listesi’ne sabitleyebilirsiniz.
Masaüstü iyileştirmeleri
Windows 7, masaüstünüzde pencerelerle çalışma biçiminizi basitleştirir. Pencereleri açmak, kapatmak, yeniden boyutlandırmak ve düzenlemek için daha fazla sezgisel yol sunar.
Daha hızlı, daha uyumlu performans
Windows 7, performansı geliştirmek için, kişisel bilgisayarları başlatacak, kapatacak, bekleme modundan çıkaracak ve daha hızlı yanıt vermesini sağlayacak şekilde tasarlandı..
Güç yönetiminde gelişmeler
Kişisel bilgisayarınızı bir süre kullanmadığınızda ekranı karartan uyarlamalı ekran parlaklığı gibi güç tasarrufunun geliştirilmesine yönelik özellikler ekleyerek, Windows 7′yi pil ömrünü geliştirecek şekilde tasarladık. DVD oynatmak için daha az güç kullanmak (bu özellik yolculuklarda kullanışlıdır) ve işlem gücünü daha etkili şekilde kullanmak, geliştirilen diğer özelliklere dahildir.
Uyumluluk
Windows XP için tasarlanmış olan verimlilik ve işletme programlarının çoğunu Windows 7 Professional veya Ultimate ile çalıştırabilirsiniz. Bazı ek yazılımlar gerekebilir ve Microsoft sitesinden ücretsiz olarak karşıdan yüklenebilir.
Windows Dokunma
Windows 7 ile, dokunmatik ekranlı monitörünüz varsa, bilgisayar ekranınıza yalnızca dokunarak, daha doğrudan ve doğal çalışabilirsiniz. Aşağı kaydırmak, pencereleri yeniden boyutlandırmak, medya yürütmek, yana kaydırmak ve yakınlaştırmak için parmaklarınızı kullanın.






Linkler için  Dosyayı İndiriniz Anlatım Gayet Açık Ve Nettir Linklerde Crackta
                                                                                           
                                                                                            Dosyanın İçindedir.

                                                                   Bizi Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkürlerimizi Sunarız. . .
                                                                    



İlgili Aramalar : Windows 7 Ultimate (Türkçe) 64 Bit + Crack İndir torrent,Windows 7 Ultimate (Türkçe) 64 Bit + Crack İndir gezginler,Windows 7 Ultimate (Türkçe) 64 Bit + Crack İndir full tek link,Windows 7 Ultimate (Türkçe) 64 Bit + Crack İndir bedava crack,Windows 7 Ultimate (Türkçe) 64 Bit + Crack İndir torrent,Windows 7 Ultimate (Türkçe) 64 Bit + Crack İndir gezginler,Windows 7 Ultimate (Türkçe) 64 Bit + Crack İndir full tek link,Windows 7 Ultimate (Türkçe) 64 Bit + Crack İndir bedava crack



Lanetli Ruh Emergo 2011 Türkçe Dublaj indir


Lanetli Ruh Emergo 2011 Türkçe Dublaj Türkçe Dublaj indir
IMDB Puanı:5.1 /10
Yapım:2011 – İspanya
Tür:Korku
Süre:80 dakika
Yönetmen:Carles Torrens
Oyuncular:Gia Mantegna, Fiona Glascott, Rick Gonzalez, Francesc Garrido, Kai Lennox
Senaryo:Rodrigo Cortés,
Yapımcı:Rodrigo Cortés, Gregoire Melin, Adrián Guerra,

 
Eşinin ölümünden sonra çocuklarıyla yeni bir eve taşınan Alan evde yalnız olmadıklarına dair işaretler fark eder. Çocuklarının hayatından şüphe duymaya başlayan Alan, evde araştırma yapmaları için eve doğaüstü olaylarla ilgilenen bir ekip çağırır. Ekibin üç gün süren çalışmaları süresince tüyler ürpertici görüntüler ve gerçekler ortaya çıkacaktır. “Paranormal Activity” ekolünden gelen Emergo / Lanetli Ruh izleyenlere korku dolu dakikalar vadediyor.
indir

ImTOO 3D Movie Converter v1.1 3D Video Dönüştürme Programı Full indir


ImTOO 3D Movie Converter v1.1 3D Video Dönüştürme Programı Full indir
ImTOO 3D Movie Converter olağanüstü bir 2B 2D 3D 2D bile 3D videoları dönüştürmek sağlayan 3D Converter uzman yanı sıra başka bir tür 3D formatı dönüştürebilirsiniz. Neredeyse M4V ASF WMV ASF 3GP 3G2 SWF H.261 H.264 DV DIF MJPG MJPEG formatlarını ve benzeri gibi tüm popüler video formatlarını destekler. Kırmızı / Cyan Anaglyph 3D video formatı çıktı dosyalarını biridir ImTOO 3D Movie Converter 2D 3D dönüştürme yazılımı sadece bir daha bir standart 2D TV 3D TV olmadan bile inanılmaz 3D videoların keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca iPad Apple TV PS3 Xbox iPhone iPod PSP Genel cep telefonu BlackBerry Genel MP4 çalarlar Android mobil cihazlar ve Windows Mobile cihazlar ile çalışır…
indir

21 Şubat 2013 Perşembe

Pes Pro Evolution Soccer 2013 Full indir




Pes 2013 her yılki klasik seriyi bozmamış gibi gözüküyor. Klasik dememizin sebebi oyunun her yıl zaten çıkıyor olması değil. Gerçek nedeni ise son 2 -3 seri boyunca resmen hiç bir oyun açısından doyurucu bir yenilik ile gelmemiş olması. En büyük rakibi olan Fifa 13 ise bu sene de Pes 13 oyununu geçecek gibi gözüküyor. Pes 13 oynarken ilk olarak grafikleri çok tanıdık geliyor ki zaten %95 oranında Pes 12 ile aynı içeriğe sahip. Bunun ardından oyun menüsü kullanıcılar tarafında hüsranla karşılandı. Beklenenin çok altında bir zarafete sahip olan menü sanki sadece oyuna giriş için kullanılacak buton gibi tasarlanmış.


Pro Evolution Soccer 2013 Sistem Gereksinimleriİşletim sistemi: XP , Vista ve Windows 7
İşlemci: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz veya eş değerde AMD işlemci
RAM : 1 GB veya daha fazlası
Ekran kartı : Nvidia Geforce 6300 veya ATI Radeon x1200 veya Intel HD graphics 3000
Ses kartı: DirectX 9.0 destekleyen herhangi bir ses kartı
DIRECT X : Direct X 9.0 veya daha iyisi
Çözünürlük : 800×600 veya daha fazlası






Anlatım Dosyanın İçindedir. 



Pes 2013 Serial,Key İndir.




İlgili aramalar : Pes 2013 Tek Link İndir (Full/PC) torrent,Pes 2013 Tek Link İndir (Full/PC) gezginler,Pes 2013 Tek Link İndir (Full/PC) full tek link,Pes 2013 Tek Link İndir (Full/PC) bedava crack




Windows Xp Türkçe Sp3 Format(Kurulum) Cdsi İndir



Bilgi
Artık Windows 7 var ama o bizim ilk göz ağrımız ve bazıları hala ondan vazgeçemiyor. Windows xp’nin farklı bir yeri vardır herkeste ilk piyasaya sürüldüğü andan itibaren çok tutuldu ve herkesçe sevildi. Şimdi biz bu gözde işletim sistemini sizlerle paylaşıyoruz. Boot etme özelliği eklenmiş ve image dosya kalıbı olarak düzenlenmiştir. İçindeki dosyayı direk Cd üzerine yazdırarak işletim sistemini bilgisayarlarınıza yükleyebilirsiniz.
                  Serial indireceğiniz dosyanın içinde mevcuttur ve 32 Bit’tir.




ilgili aramalar :  Windows Xp Türkçe Sp3 Format(Kurulum) Cdsi İndir torrent,Windows Xp Türkçe Sp3 Format(Kurulum) Cdsi İndir gezginler,Windows Xp Türkçe Sp3 Format(Kurulum) Cdsi İndir full tek link,Windows Xp Türkçe Sp3 Format(Kurulum) Cdsi İndir bedava crack




Nero Express Full indir





Nero 8 Lite/ Micro 8.3.20.0 Türkçe

Nero Lite, hem DVD-R-RW, hem de CD-R-RW disklerine yazmak için tasarlanmış esnek, güvenilir ve kolay kullanımlı bir uygulamadır. Dijital 5+1 ses çıkartma, video filmlerinize efektler verebilme, kesme ve yazı ekleme özellikleriyle gelişmiş WAV düzenleme, özellikleri bulunuyor. MPEG  kodlayıcısı, DVD filmleri MPEG  biçimine çevirme özelliklerini de destekler.

Nero; veri, video, resim, ses ve yedekleme işlemleri için tek başına yetebilen gelişmiş bir paket programıdır.

Buna ek olarak Nero, dinamik olarak CD takıldığında çalıştırmayı otomatikleştirecek şekilde kaldırabilir, çoklu dil desteği sağlar ve tüm önemli DVD-R-RW, CD-R ve CD-RW sürücü modelleriyle çalışır.

Nero Lite Paketi İçerikleri
# Nero Burning Rom
# Nero Express
# Nero CoverDesigner
# Nero WaveEditor
# Nero Toolkit

Nero 7'nin bir üst sürümü olan Nero 8 Lite'daki yenilikler :
# Videolarınızı profesyonel kalitede yazabilme ve birçok biçimde yeniden kodlayabilme (HDTV, Sinema, El Bilgisayarı Çözünürlüğüne uygunlaştırma gibi)
# Geliştirilmiş Yedekleme desteği ile her türlü veriyi CD ve DVD üzerine kolaylıkla yedekleyebilme
# DVD oynatıcılarda da desteklenen görüntü ve resimlerin slayt gösterilerini, başka hiçbir programa ihtiyaç duymadan hazırlayıp yazabilme
# Blu-ray teknolojisi desteği (BD-RE ve BD-R adındaki yeni nesil, 50GB'a kadar verileri destekleyen aygıtlara da yazabilme)
# Geliştirilmiş MP3 kodlaması ve Efektler desteği ile komple bir düzenleme paketi içeriği
# 5.1 çevresel destekli DVD'leri de direkt olarak kopyalayabilme
# Geliştirilmiş yazma ve okuma hızı
# Yenilenmiş ASPI sürücüleri ve yeni nesil CD/DVD/BLURAY yazıcıları tam olarak tanıyabilme
# DVD ve CD filmlerindeki sahneleri kesebilme, alt yazıları düzeltebilme ve yeniden birleştirebilme
# Videoları ağ sistemi içinde paylaştırabilme
# Tamamen yenilenmiş arabirimi ile kolay ve hızlı kullanım
# Hızlı DVD ve CD kapatma desteği ile her medyaya ekstra veri sığdırabilme
# TV yayınlarını kablo aracılığı ile alıp, dahili olarak uygun medya biçimine dönüştürüp, herhangi bir medyaya yazabilme
# Çift katman, LightScribe gibi birçok özel donanımsal özellik desteği
# 7.1 çevresel ses kodlama ve yazma desteği
# HDV, DVD+VR, el kamerası yayınları gibi birçok biçimi tanıyıp herhangi bir medyaya yazabilme
# Resim ve video oynatıcı, slayt görüntüleri düzenleyicisi, tarayıcı, dijital kamera veya internet üzerindeki yayın ve resimleri alıp yazabilen komple bir paket içeriği
# Sanal sürücü ve Windows kabuk uyumluluğu
# Eski sürümlerin hatalarının giderilmesi

En düşük sistem gereksinimleri :
# Pentium III 1.000, AMD Sempron 2200+ ve 256MB hafıza (CD/DVD/BLURAY yazma için)
# Pentium III 1.400 ve 256MB hafıza (Tv kayıtları ve DVD kodlaması için)
# Pentium 4 1.600, AMD Sempron 2600+ ve 256MB hafıza (Anlık olarak kayıt ve kodlama için)

BİLGİ : Program, Nero 8'in bazı ek özelliklerinin olmadığı bir pakettir. Nero 8 programını beğeniyor, ancak yüksek boyutu yüzünden indirmekte tereddüt ediyorsanız, özellikle de sınırlı ADSL kullanıcısı iseniz, ihtiyacınız olan CD/DVD yazdırma programları arasında lider durumdaki Nero'nun 8 sürümünü, bant genişliğinizden çok harcamadan ve kullanmayacağınız profesyonel araçları almadan bu şekilde edinebilirsiniz.

Nero 8 Micro, hem DVD-R-RW, hem de CD-R-RW disklerine yazmak için tasarlanmış esnek, güvenilir, kullanışlı ve oldukça düşük boyutlu bir uygulamadır. Nero programından, birçok kullanıcı için gerekli olmayabilecek bazı eklentiler çıkarılarak, sadece temel işlevini (CD/DVD yazma) görmesi amacıyla hazırlanan yazılım, sabit diskinizde sadece 30 MB yer kaplar.

                                    
                                                               



İlgili Aramalar : nero express 7 7 indir, indir nero express gezginler indir, bedava nero express indir, nero express program indir, Nero Express ve diğer dvd yakıcı programları,tamindir nero express,nero express full indir,nero express düşük mbli indir



The Amazing Spider-Man Full HD indir


The Amazing Spiderman 2012 Türkçe Dublaj  indir
“The Amazing Spider-Man” filmi Peter Parker (Andrew Garfield)’ın çocukluğuyla ilgili. Anne babası tarafından çocuk yaşta Ben Amca ve May Teyze’ye bırakılan, liseli çocuğun yaşamı anlatılıyor. Pek çok genç gibi, Peter da kim olduğunu ve nasıl bugünkü gibi biri olacağını sorguluyor. Ayrıca Peter’in ilk lise aşkı Gwen Stacy (Emma Stone)’yi de görüyoruz… Birlikte aşkı, bağlılık ve sırlarını keşfetmelerini gözlemliyoruz…
indir

20 Şubat 2013 Çarşamba

TeamViewer 6.0.10176 Gezginler indir


Team Viewer 6 ekran görüntüsü
Uzak masaüstü programı olan TeamViewer ile sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Bu program ile başka bir bilgisayarın masaüstüne bağlanabilir ve değişiklikler yapabilirsiniz. masaüstü paylaşımı ve dosya transferi için firewall ve NAT arkasından da ayar gerekmeden programı çalıştırabilirsiniz.
TeamViewer programı otomatik olarak kullanıcı adı ve parola oluşturur yapmanız gereken sadece masaüstüne bağlanmak istediğiniz kişinin kullanıcı adını ve parolasını TeamViewer programına yazarak bağlanmaktır.

Internet Download Manager 6.05 build 14 Gezginler indir


Internet Download Manager ile 5 kata kadar hızlanarak dosya indirebilirsiniz.
Internet Download Manager programı sorunlara karşı (elektirik kesintisi gibi), tedbirlerini almıştır böyle bir sorun olduğunda yarım kalmış indirmeleri devam ettirebilir.

sXe Injected Client Gezginler indir


sXe Injected Client, sunucularda yaşanan hile problemlerinin kökten çözümü için Counter Strike anti-hile programını kullanabilirsiniz.
2007 yılından oyun kullanıcıları rahat bir şekilde oyun oynamaktadırlar. Oldukça sık güncellenen bu hile önleyicinin en yeni sürümünü bilgisayarınızda bulundurdukça, oyun esnasında kötü sürprizlerle karşılaşmaktan kurtulursunuz.

MSN Recorder Max Gezginler indir


MSN Recorder Max, msn kaydetme programı olarak Windows Live Messenger ile arkadaşlarınızın kamera görüntülerini, arkadaşlarınız ile gerçekleştirdiğiniz yazılı ve görüntülü sohbetleri kaydetmenizi sağlamaktadır.Bu program sayesinde görüntülü sohbet esnasında kamera görüntülerinizi anlık olarak kaydetmektedir. Kayıt işlemi başladığında MSN Recorder Max web kamerası görüntülerini yüksek kalitede kaydeder ve buna rağmen kayıt dosyasının boyutu oldukça küçüktür.

Adobe Photoshop CS6 Gezginler indir


Profesyonel görüntü düzenleme standardı ve Photoshop dijital görüntüleme serisinin lideri olan Adobe Photoshop® CS6 yazılımı, çığır açan yaratıcı ve daha verimli düzenleme, işleme ve dosya yönetimi ile benzersiz araçlarını sunmaktadır.Adobe Photoshop CS6′da yer alan önemli yenilikler:Resim kesme işlemleri için geliştirilmiş yeni Crop Tool,  Video dosyalarını da düzenleme imkanı veren Video Editing, 3D neslere çeşitli efektler verilebilen Draggable Shadows ve daha bir sürü özellik. Görüntü, hareket tabanlı içerik ve gelişmiş görüntü analizi ile çalışmak için yeni özellikler içerir. Düşük performans hataları, çökme hataları, adreslemede oluşan bir takım hatalar düzeltilmiştir.

Euro Truck Simulator 2 Serial Key ile Etkinleştirme


Euro Truck Simulator 2 Serial Key ile Etkinleştirme

Euro Truck simulator 2

Bu yazımda sizlere bugün lerde en fazla oynanan oyunlardan biri olan Euro Truck simulator 2 oyununun serial key ile etkinleştirilmesini anlatacağım. Euro Truck Simulator 2 oyununda serial key istiyor ve serial girmezseniz oynayamıyorsunuz. Euro Truck Simulator 2 Oyununu etkinleştirmek ve full oynamak için aşağıdaki seriali girmeniz yeterli olacaktır.

Euro Truck Simulator 2 Serial Key: 
HKR19-MLUDU-2KC0X-QU17Y-DP65W

Pes 2013 İki Kişilik Yapmak-Pes 2013 2 Kişi Oynamak Resimli Anlatım


Pes 2013 İki Kişilik Yapmak-Pes 2013 2 Kişi Oynamak Resimli Anlatım

Merhaba arkadaşlar. Bu yazımda sizlere birçok kişinin bilmediği pes 2013'te 2 kişilik oynamayıanlatacağım. Fifa oynayanlar bilir çok kolay bir şekilde 2 kişilik oynanabiliyor. Fakat pes 2013 te 2 kişilik oynamak dediğimizde kimsenin bilmediğini anladık. Aslında pes 2013 de 2 kişilik oynamak fifadan daha kolay.  Aynı bilgisayardan 2 kişi oynamak için aşağıda anlattığım pes 2013 2 kişilik oynamak resimli anlatımı dikkatlice okuyun.

Pes 2013 > Özellikler > Dosya konumunu aç /hedef bul > Setting dosyasına tıklıyoruz. Aşağıdaki gibi bir kutu açılıyor.
pes 2013

Daha sonra KntrlChz 'ye tıklıyoruz. Ve kontrol cihazı sekmesine geliyoruz. KntrlChz1'e tıklıyoruz ve Aygıt2'a tıklayıp USB GAMEPAD ' seçeneğini seçiyoruz.

Pes 2013 İki Kişilik Yapmak-Pes 2013 2 Kişi Oynamak Resimli Anlatım

Aynı şekilde KntrlChz2' yi seçiyoruz. Ve Aygıt'ı da Usb Gamepad Olarak seçiyoruz.
2 kişi pes oynamak

Son olarak tamam'a tıklayıp oyuna giriyoruz. Şuanda ister pes 2013 ü 1 kişi klavyeden 1 kişi koldan oynayın . İsterseniz de 2 kişi kolla oynayın. Oyuna girip maç'a tıklayınca 2 kişi olacaktır.