5 Mart 2013 Salı

Yeni avast! 8 Tek link indir






avast! uzun süredir antivirüs ve güvenlik yazılımları içerisindeki lider bir kaç güvenlik uygulamasından bir tanesi. Hem ücretli hem de ücretsiz olan antivirüs programları ile kullanıcıların beğenisini kazanan avast! sadece virüs, trojan, malware gibi direkt tehditlere karşı değil, aynı zamanda internet tehditleri, online bankacılık ve alışveriş uygulamaları ile hacker saldırılarına karşı da çeşitli korumalar barındırıyor ve sisteminizi veri hırsızlığına karşı koruyor.
avast! 8 ile birlikte Free Antivirus, Pro Antivirus ve Internet Security ürünleri güncellenirken avast! Premier adlı yeni güvenlik aracı sayesinde tüm Avast güvenlik sistemlerinin birleşimine ve ek özellikklere de sahip bir antivirüs ve güvenlik pakedi de karşımıza çıktı.
Programın aldığı bu güncellemenin ardından en çok dikkat çeken özellikleri otomatik program güncelleyicisi, web tarayıcı temizleme, uzaktan erişim özellikleri, veri temizleme, yeni arayüz ve dokunmatik ekran desteği olarak görünüyor.
Bu ürünleri bilgisayarınızda kullanmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.


avast! Free Antivirus
avast! Free Antivirus Bedava Antivirüs Programı
avast! Pro Antivirus
avast! Pro Antivirus Profesyonel Antivirüs Programı
avast! Internet Security
avast! Internet Security İnternet Güvenlik Yazılımı
avast! Premier
avast! Premier Tam Kapsamlı Virüs ve İnternet Koruma Paketi
Ayrıca aşağıda yer alan formu doldurduktan sonra çekilişimize katılabilir ve avast! Premier 1 yıllık hediye lisans kazanma şansı elde edebilirsiniz! Sonuçlar  7 Mart 2013 tarihinde sosyal medya hesaplarımız, bu yazımız ve e-posta adresiniz üzerinden kazananlara bildirilecektir!


avast! Premier 8 Tam Sürüm Hediye Lisans Formu

avast! Premier 8 tam sürüm lisans kazanma fırsatı için tek yapmanız gereken aşağıdaki formu eksiksiz şekilde doldurmak. Kazanan kullanıcılarımıza e-posta ile lisansları Avast tarafından gönderilecektir.
* Gerekli

Adınız *

Soyadınız *

E-Posta Adresiniz *
Never submit passwords through Google Forms.


Read more: http://gezginlertamindiryukle.blogspot.com/2013/02/yeni-avast-8-ile-bilgisayarnz-cok-daha.html#ixzz2MfsX56xl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder